Ajankohtaista

Onnea uudelle oltermannille ja koko oltermanniperheelle!

Maanantaina 9.10.2023 Latokartanon ylioppilaskylän uusi oltermanni paljastettiin syyskokouksessa. Uusi oltermanni aloitti opiskelun virkaansa syksyllä ja marraskuusta alkaen toimii kylän oltermannina. Latokartanon ylioppilaskylän puolesta toivotetaan tervetulleeksi uusi oltermanni Ari Pitkäselle sekä hänen perheensä kylään!


Latokartanon ylioppilaskylän syyskokous ja tupaantuliaiset 9.10.2023

Latokartanon ylioppilaskylän syyskokous järjestettiin 9.10. ja kokouksessa esiteltiin koukkujen uudet herastuomarit ja suntiot, onnea heille valinnasta tärkeään virkaan! Kokouksessa valittiin myös kylän uusi suntio sekä esiteltiin tuleva oltermanni! Uusi oltermanni aloittaa tämän vuoden puolella vastuuvirassaan, kunhan vielä toimiva oltermanni Mikko Hakojärvi saa perehdytettyä tämän. Kylän syystalkoot pidetään 1.11. klo 15:00 eteenpäin.


Latokartanon ylioppilaskylän kevätjuhla 22.4.2023

Latokartanon ylioppilaskylän kevätjuhla järjestetään 22.4.2023 klo 18:00 eteenpäin ja ohjelmassa on luvassa muun muassa köydenvetoa, kylän ympärijuoksua sekä muutama esiintyjä! Kaikki kylän asukkaat ovat tervetulleita juhlistamaan yhdessä kevättä yhdessä kylän kesken! Lisätietoa ilmestyy kylän ilmoitustauluille/sähköpostiin tulevaisuudessa.

In english: On 22nd of April starting at 6pm will be the annual spring party of the student village. There will be competitions and performers! Everyone living in the village is welcome to come to the party! There will be more info by email and notice boards later.Syödään yhdessä -tapahtuma 15.3.2023

Latokartanon ylioppilaskylän lautakunta päätti järjestää Syödään yhdessä -tapahtuman 15.3.2023. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kylän asukkaat ja tapahtumassa syödään yhdessä illallinen. Tapahtumasta tulee lisätietoa sähköpostitse.

In English: the student council of the village has decided to organize "Eat together" -event on 15th of March where everyone living in the village is invited to come and eat. There will be more information coming to the e-mail list.Latokartanon ylioppilaskylän talkoot 8.11.2022 ja 10.11.2022

Latokartanon ylioppilaskylän lautakunta päätti lokakuun kokouksessa järjestää kahdet talkoot marraskuussa: Ulkotilojen siivoustalkoot 8.11.2022 klo 16:00 alkaen ja C-grundin siivoustalkoot 10.11.2022 klo 17:00 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita kaikki kylän asukkaat.Latokartanon ylioppilaskylän syyskokous ja tupaantuliaiset 26.9.2017

Latokylän syyskokous pidetään tiistaina 26.9.2017 klo 18.00 alkaen C-grundilla. Paikalle ovat tervetulleita kaikki kylässä asuvat. Paikanpäällä kokouksen yhteydessä kahvitarjoilua ja pientä purtavaa. Kokouksessa valitaan uusi kylän yhteinen suntio ja jaetaan uusille lautakuntalaisille virkatunnukset. Kokouksessa kuulet myös kylää koskevia ajankohtaisia uutisia. Kokouksen jälkeen ilta jatkuu yleisen juhlinnan parissa tupareidn muodossa. Luvassa leikkimielistä kisailua ja musiikkia ja mukavaa ajnvietettä hyvässä seurassa. Kaikki ovat tervetulleita!Latokartanon ylioppilakylän kevätjuhlat 29.4.2017

Lauantaina 29.4.2017 vietetään taas perinteikkäitä kylän kevätjuhlia. Luvassa tuttuja tapahtumia kuten kylän ympärijuoksu, köydenveto, fuksitanhut ja paljon muuta. Ilta alkaa kokouksella ja jatkuu sitten ulko-ohjelman parissa. Illan kruunaa tuttuun tapaan juhlajuoman maistelu. Tulkaahan kaikki sankoin joukoin paikalle. Kutsu on tarkoitettu kaikille Latokartanon ylioppilaskylässä asuville sekä kutsuvieraille. Tervetuloa!


Onnea uudelle oltermannipariskunnalle!

Lauantaina 23.4.2016 Latokartanon ylioppilaskylän uusi oltermannipariskunta paljastettiin. Uusi oltermanni aloittaa opiskelun virkaansa jo keväällä ja syksystä alkaen toimii uutena oltermannina. Latokartanon ylioppilaskylän puolesta toivotetaan onnea uudelle oltermannille Mikko Hakojärvelle ja hänen puolisolleen Kati Lassille!


Kylän kevätjuhla 23.4.2016

On tullut se aika keväästä kun juhlitaan koko kylän voimin yhteisissä Latokartanon ylioppilaskylän kevätjuhlissa. Kuten aikaisempinakin vuosina luvassa on kevätkokous, musiikkia, köydenvetokilpailu, kylän ympärijuoksu ja kaikkea muuta jännittävää ohjelmaa. Tilaisuudessa on tarjolla sekä suolaista että makeaa purtavaa sekä perintekästä juhlajuomaa. Tänä vuonna kannattaa olla erityisesti paikalla, sillä tilaisuudessa esitellään kylän uusi oltermanni. Kutsu on tarkoitettu kaikille kylässä asuville ja kutsuvieraille. Tervetuloa!


Asuntoa vailla?

1.2.2016

Oletko ilman asuntoa oleva maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan opiskelija? Vielä ehdit hakea jo maaliskuussa vapautuvia asuntoja Latokylästä, sillä lautakunnan kokous on tämän viikon torstaina 4.2. Keväisin asuntojonot ovat syyslukukautta lyhyempiä, joten mahdollisuudet asunnon saamiseen ovat hyvät.

Hakulomake ja sen täyttöohjeet löytyvät täältä.


Oltermanni hakusessa

21.1.2016

Latokartanon ylioppilaskylälle on avautumassa uuden oltermannin paikka. Oltermanni toimii ylioppilaskylän esimiehenä ja hoitaa kylän asukkaiden asioita yhdessä asukaslautakunnan kanssa.

Lisää uuden oltermannin tehtävistä voit lukea tästä linkistä: Oltermanni

Samasta linkistä löytyvät myös ohjeet hakemuksen jättämiseen sekä yhteystietoja joista voi tiedustella aiheesta lisää.Latokartanon ylioppilaskylän sähköpostiosoite muuttuu 28.12. alkaen

Uusi sähköpostiosoite on toimisto@latokartno.fi Tällä osoitteella tavoittaa jatkossa Latokartanon toimiston

Uusien opiskelijoiden asuntohakemukset toimitettava toimistolle 15.7.2015 mennessä

Hakemuksen voit tulostaa täältä.

Asunnonvaihtohakemukset toimitettava heinäkuun loppuun mennessä (13.4.2013)

Mikäli haluat vaihtaa asuntoa kylän sisällä ensi syksystä alkaen, toimita hakemus toimistolle heinäkuun loppuun mennessä, jotta hakemus voidaan käsitellä elokuun asukasvalintakokouksessa.

Uusi lautakunta valittu (4.10.2013)

Kylän talokokoukset ja koko kylän yhteinen syyskokous on pidetty, ja näin on valittu uusi lautakunta lukuvuodelle 2013 - 2014. Lautakunnan kokoonpanon voit tarkistaa täältä. Kylän kokousten ja lautakunnan kokousten pöytäkirjat löydät puolestaan täältä. Lautakuntaan saat yhteyden ottamalla yhteyttä oman talosi edustajaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen latokartano-lautakunta(at)helsinki.fi.

Perheasuntojen jälleenvuokraussopimus (19.3.2013)

Perheasunnoissa asuvat (yksiöt ja kaksiot) voivat vuokrata asuntonsa määräajaksi eteenpäin. Yleensä määräaika käsittää kesäkuukaudet, mutta myös vaihdossa olevien on mahdollista vuokrata asuntonsa määräajaksi. Jälleenvuokralaisesta on ilmoitettava toimistolle. Jälleenvuokrausta varten on tehty uusi vuokrasopimuspohja, jonka löydät täältä. Vuokrasopimuksen voi täyttää tietokoneella ja tulostaa kolmena kappaleena. Toimita yksi kopio lomakkeesta toimistolle.

Uusi lautakunta valittu (4.10.2012)

Kylän talokokoukset ja koko kylän yhteinen syyskokous on pidetty, ja näin on valittu uusi lautakunta lukuvuodelle 2012 - 2013. Lautakunnan kokoonpanon voit tarkistaa täältä. Kylän kokousten ja lautakunnan kokousten pöytäkirjat löydät puolestaan täältä. Lautakuntaan saat yhteyden ottamalla yhteyttä oman talosi edustajaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen latokartano-lautakunta(at)helsinki.fi.

Kuvia asunnoista lisätty kuva-albumiin (19.5.2012)

Kuvia vuokrattavista soluasunnoista sekä yksiöistä ja kaksioista on nyt lisätty netin kuva-albumiin.

Ylioppilaskylän löydät nyt myös Facebookista! (13.5.2012)

Ylioppilaskylälle on avattu oma sivu Facebookkiin osoitteeseen http://www.facebook.com/LatokartanonYlioppilaskyla. Käy tykkäämässä sivusta ja saat tietoa kylän tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista!

Uudet sivut avattu (14.9.2011)

Latokartanon ylioppilaskylä on saanut uudet nettisivut! Sivuja tullaan vielä päivittelemään lähinnä sisällön suhteen syksyn aikana, ja myös kuvia lisätään. Uusista sivuista kaivataan kovasti palautetta, jota voit käydä antamassa e-lomakkeella. Kehitysehdotuksia ja palautetta voi antaa myös suoraan lautakunnalle esim. sähköpostilla (latokartano-lautakunta(at)helsinki.fi.