Sisäänmuutto

Vakuus

Asunnosta on maksettava vakuus toimistolta saatujen ohjeiden mukaisesti. Vakuus palautetaan vuokrasuhteen päätyttyä, kun vuokrat on maksettu, asunto on siivottu seuraavalle asukkaalle muuttovalmiiseen kuntoon ja avain tai avaimet on palautettu.


Vuokrasopimuksen allekirjoitus

Vuokrasopimus on allekirjoitettava ennen vuokrakauden alkamista. Vuokrasopimuksen ehtoihin on hyvä tutustua sopimuskappaleiden allekirjoittamisen yhteydessä. Huomioithan, että vuokrasopimuksen
irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.


Avainten nouto

Avain on noudettavissa vuokra-ajan alkaessa kuun ensimmäisenä arkipäivänä klo 12 jälkeen. Jos vuokra-aika alkaisi esimerkiksi lauantaina 1.9., avaimet on noudettavissa maanantaina 3.9. klo 12. Kannattaa varautua siihen, että asunto vapautuu vasta kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Toimistosta voi kuitenkin tiedustella, vapautuisiko asunto mahdollisesti aikaisemmin.


Asunnon vastaanottotarkistus

Uuden asukkaan tulisi tarkistaa vastaanottamansa huoneen tai asunnon kunto heti muuton yhteydessä. Mahdollisista vioista ja puutteista tulee ilmoittaa välittömästi talonmiehelle tai toimistolle.


Soluhuoneiden kalustus

Soluhuoneet ovat kalustettuja. Jos asukas haluaa tuoda omia huonekalujaan, hän on velvollinen itse siirtämään ylioppilaskylän kalusteet talonmiehen osoittamaan paikkaan. Talojen 13 ja 15 huoneissa olevia pöytiä ei kuitenkaan voi siirtää pois, koska ne ovat osa kiinteää kalustusta.