Yksiöiden ja kaksioiden jälleenvuokraus

Jälleenvuokrasopimusmalli (pdf)

Yksiöiden ja kaksioiden asukkailla on mahdollisuus jälleenvuokrata asuntonsa harjoittelun tai vaihdon takia enintään kuudeksi kuukaudeksi. Asunnon voi jälleenvuokrata myös kesäkuukausiksi.

Jälleenvuokrasopimuksesta on tehtävä kolme kappaletta, joista yksi pysyy ensivuokralaisella, yksi annetaan jälleenvuokralaiselle ja yksi on toimitettava toimistolle ennen jälleenvuokrasuhteen alkua.

Ensivuokralainen on vastuussa jälleenvuokralaisesta koko jälleenvuokrasuhteen ajan. Ensivuokralaisen tulee muun muassa hoitaa avainten nouto ja palautus, vuokranmaksu Latokartano-säätiön tilille, asunnon kunnon tarkistus ja lähettää edelleen jälleenvuokralaiselle sähköpostilistalle tulevia asumiseen liittyviä ilmoituksia. Ensivuokralaisen on myös esiteltävä jälleenvuokralaiselle ylioppilaskylää (tärkeimpinä pesutupa, sauna, roskakatos ja talonmiehen asunto).

Ensivuokralaisen on myös esimerkiksi ilmoitettava kadonneesta avaimesta ja lasku lähetetään ensivuokralaiselle. Ensivuokralainen myös vastaa asunnon kunnosta jälleenvuokrauksen aikana ja mahdollisesta korjauksesta aiheutuvat kulut peritään ensivuokralaiselta. Latokartanon ylioppilaskylä ei vastaa ensivuokralaisen asuntoon jättämistä kalusteista.