Palvelut

Talonmies

Talonmiehen työaika on klo 8–17, ellei toisin ole ilmoitettu. Vaikka talonmies ottaa asukkaita vastaan omassa asunnossaan, klo 17 jälkeen häntä ei tulisi häiritä, ellei asia ole kiireellinen. Oven avaamisesta ja työajan ulkopuolisesta asioinnista on maksettava kulloinkin voimassa olevan taksan mukainen korvaus. Talonmiehen yhteystiedot löytyvät talojen ilmoitustauluilta.

Vioista ja puutteista on ilmoitettava viipymättä talonmiehelle. Talojen ilmoitustauluilta löytyy vikailmoituslomakkeita.


Internetyhteys

Internetyhteys sisältyy vuokraan. Internetyhteyden toimittaa ylioppilaskylään Nebula Oy. Otathan vikatilanteissa yhteyttä suoraan palveluntarjoajaan.

Nebula Oy:n asiakaspalvelu ja tekninen tuki:

arkisin klo 8-24, lauantaisin klo 10-18

puh. 09 6818 3810

yritystuki@nebula.fi


Pesutuvat

Talojen 7, 9, 13 ja 15 asukkaiden käytettävissä on talojen 13 ja 15 välissä sijaitseva pesutupa. Sisäänkäynti on edellä mainittujen talojen välissä Talonpojantien puolella. Talojen 17 ja 19 asukkaiden käytettävissä on talon 17 alimmassa kerroksessa sijaitseva pesutupa.

Tilojen ja koneiden käyttö on maksutonta, mutta oma pesuvuoro on varattava pesutuvassa olevaan varauskirjaan etukäteen. Talojen 17 ja 19 asukkaiden on merkittävä myös kuivausrummun käyttövuoro etukäteen erilliseen varauskirjaan. Varaus raukeaa, mikäli varattua aikaa ei oteta käyttöön 15 minuutin kuluessa vuoron alkamisesta.

Ruuhka-aikoina (arkisin klo 16-22 sekä viikonloppuisin) pyykinpesukoneiden varausaika on korkeintaan kaksi tuntia/asunto vuorokauden aikana. Kahden koneen varaaminen kahdeksi tunniksi on siis kiellettyä!

Kuivaushuoneen käyttö ei edellytä varausta. Puhtaat pyykit on haettava heti niiden kuivuttua, jotta muut pesutuvan käyttäjät saisivat omat pyykkinsä kuivumaan.

Pyykinpesukoneiden, kuivausrummun (talon 17 pesutuvassa) ja kuivaushuoneen puhaltimen käyttö on kielletty klo 22–07 välisenä aikana.

Pesutuvista löytyy tarkempia pesukoneiden ja muiden laitteiden käyttöohjeita.

Huomioithan myös, että:

  • Kuivausrumpuun saa laittaa ainoastaan lingottua pyykkiä
  • Muun muassa mattojen, kenkien ja rättien pesu pyykinpesukoneissa on kiellettyä
  • Vaatteet, jotka sisältävät helposti irtoavia osia (esimerkiksi kaarituelliset rintaliivit), on laitettava pesupussiin
  • Vaatteiden taskut on tyhjennettävä ennen pesua
  • Jos pyykissäsi on paljon lemmikin karvoja, poistathan ne ennen pyykinpesua
  • Pesutuvassa on noudatettava siisteyttä, joten pyyhithän koneen päälle tai lattialle pudottamasi pyykinpesuaineet

Vikatilanteista pesutuvassa

Jos pesutuvan laitteissa ilmenee vikoja, niistä on ilmoitettava talonmiehelle. Pesutuvasta ja talojen ilmoitustauluilta löytyy vikailmoituslomakkeita. Kiireellisissä tilanteissa talonmieheen tulisi ottaa yhteyttä välittömästi puhelimitse. Otathan ylös pyykinpesukoneen ilmoittaman vikakoodin (ERR ja numero).


Saunat

Saunat sijaitsevat talojen 9 ja 19 pohjakerroksissa. Talon 9 sauna on tarkoitettu talojen 7, 9, 13 ja 15 asukkaille ja talon 19 sauna talojen 17 ja 19 asukkaille. Ylioppilaskylän toimistosta voi tiedustella myös asuntokohtaisia saunavuoroja. Asuntokohtaisen saunavuoron hinta on saatavilla kylän toimistosta kysymällä.

Talon 9 yleiset vuorot:
Lauantai

klo 18-20 naiset
klo 20-22 miehet
Talon 19 yleiset vuorot:Tiistai

klo 20-21 miehet (pukuhuone 1)

klo 21-22 naiset (pukuhuone 2)

klo 22-23 sekasauna (miehet pukuhuone 1 ja naiset pukuhuone 2)Torstai


klo 20-21 naiset (pukuhuone 2)

klo 21-22 miehet (pukuhuone 1)

klo 22-23 sekasauna (miehet pukuhuone 1 ja naiset pukuhuone 2)


Pysäköintipaikat

Autojen pysäköintipaikat ovat Talonpojantien varrella. Pysäköintilupalappuja saa ylioppilaskylän toimistosta. Asukkaiden vuokrattavissa on talviaikana 1.10.–31.5. myös muutamia lämmitystolppapaikkoja. Lisätietoja saa tarvittaessa ylioppilaskylän toimistosta. Piha-alueelle pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Lämmitystolppapaikkoja voi hakea syyskuussa toimittamalla lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen toimistolle.