Kesäasunnot / lyhytaikaiset asunnot

Ajankohta

Asuntoja on runsaimmin tarjolla kesä-, heinä- ja elokuussa, mutta huoneita löytyy myös toukokuussa ja satunnaisesti aikaisemminkin. Vuokrasuhteen kesto voi olla enintään 31.8. asti. Syyskuukausina lyhytaikaisia asuntoja ei ole vuokrattavissa. Kesän 2024 hakemukset voi jo toimittaa toimistoon; hakemuksen löydät alta. Kesäasuntotilanne selviää huhtikuussa.

Minkälaisia asuntoja

Vuokrattavissa on erikokoisia soluasuntoja seka-, tyttö- ja poikasoluissa. Yksiöitä ja kaksioita on hyvin harvoin tarjolla lyhytaikaiseen vuokraukseen.

Vuokrausjakso

Vuokrasuhteet solmitaan ensisijaisesti kokonaisista kalenterikuukausista koostuville jaksoille. Tilanteen salliessa soluasuntoja vuokrataan myös lyhyemmille jaksoille tai jaksoille, jotka alkavat ja / tai päättyvät kesken kalenterikuukauden. Tällöin vuokra on suhteessa korkeampi kuin normaali kuukausivuokra.

Rajoitukset

Lemmikkieläinten pitäminen soluasunnoissa on kiellettyä. Tupakointi sisätiloissa on kiellettyä, mutta solujen parvekkeilla voi tupakoida. Soluhuoneisiin ei ole sallittua ottaa lisäasukkaita.

Asunnon hakeminen

Asuntoja haetaan hakulomakkeella, jonka voit tulostaa täältä. Voit palauttaa lomakkeen postitse tai sähköpostitse (yhteystiedot sivun oikeassa laidassa).

Asuntoja voi hakea tammikuun alusta elokuuhun. Täytetyn hakulomakkeen palauttaminen ei velvoita asunnon vuokraamiseen. Lähetettyihin hakemuksiin vastataan sitä mukaan, kun esitettyjen toivomusten mukaisia asuntoja vapautuu. Tiedot kesäkuun alussa vapautuvista huoneista saadaan huhtikuun alkuun mennessä. Mikäli halutunlainen asunto pystytään järjestämään, siitä ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tarjotun asunnon vastaanottaminen

Tarjotun asunnon voi varata maksamalla 80 euron maksun kirjeessä mainittuun eräpäivään mennessä. Kyseinen summa on osasuoritus ensimmäisen kuun vuokrasta. Mikäli asuntoa ei ota vastaan maksun maksamisen jälkeen, maksua ei palauteta.


Hinnat

Soluasunnot

Pienten soluhuoneiden vuokrat ovat kesällä 2024 230-260 e/kk ja suurten 265-310 e/kk. Vakuusmaksun suuruus on 250-300 e. Vakuusmaksun ja ensimmäisen kuun vuokran on oltava maksettuina ennen kuin asunnon avaimen voi saada.

Yksiöt ja kaksiot

Yksiöiden vuokrat ovat kesällä 2024 470 e/kk. Kaksioiden vuokrat ovat 610-655 e/kk. Vakuusmaksun suuruus on 300 e kaikissa asunnoissa. Vakuusmaksun ja ensimmäisen kuun vuokran on oltava maksettuina ennen kuin asunnon avaimen voi saada. Kuten jo ylempänä on todettu, yksiötä ja kaksioita on harvemmin tarjolla kesäasunnoiksi.

Vuodevaatteet ja lakanat

Vuodevaatteita ja lakanoita vuokrataan eri korvausta vastaan. Vuokra vuodevaatteista (peite, tyyny) on 10 e/kk ja lakanoista (aluslakana, pussilakana/päällyslakana, tyynyliina) on myös 10 e/kk. Vuodevaatteita on rajoitetusti.