Soluasunnot

Latokylässä soluasunnot sijaitsevat taloissa A-D (talot 7-15). A-talossa on pelkästään poikasoluja ja B-talossa tyttösoluja, kun taas C- ja D-taloissa on pelkästään sekasoluja. Yhdessä solussa on 6-10 vaihtelevan kokoista asuinhuonetta. Soluhuoneistojen yhteiset tilat ovat suuret, ja huoneiston kokonaispinta-ala asukasta kohden on n. 21-24 m2.

Huoneiden koko & varustelu

Soluhuoneet ovat kooltaan vaihtelevia. Pienet huoneet ovat 9-11,5 m2 ja suuret 14-18,5 m2. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Kesäaikana ryhmille järjestetään myös kahden hengen huoneita. Soluhuoneissa on yksinkertainen peruskalustus: niissä on työpöytä, tuoli, kirjahyllykkö, sänky, patja ja verhot.

Huoneistojen yhteiset tilat

Oman huoneen lisäksi asukkaan käytössä ovat solun yhteiset oleskelu- ja pesutilat sekä keittiö. Soluhuoneistoissa yhtä lukuun ottamatta on parveke. Sekasoluissa on jokaista kahta huonetta kohden yhteinen suihku-wc, ja tyttö-/poikasoluissa on koko solun yhteiset pesu- ja wc-tilat. Solujen keittiöissä on kaksi jääviileäkaappia, pakastin, liesi ja mikroaaltouuni. Jokaisessa solussa on lisäksi kuivauskaappi vaatteille. Siivooja siivoaa solujen yhteiset tilat kolmasti viikossa (ei sekasolujen wc-suihkuhuoneita).

Käytettävissä myös

  • Espoon Taloyhtiöverkkojen tarjoama Internet-yhteys (100M/100M)
  • Pesukoneiden käyttömaksut sisältyvät vuokraan
  • Pyykinpesutilat, joissa kaksi pyykinpesukonetta ja kuivaushuone
  • Pyöräsuojat
  • Sauna kolme kertaa viikossa
  • Syyskuusta toukokuuhun on asukkaiden käyttöön varattu kaksi viikottaista salivuoroa vieressä sijaitsevalta Viikin monitoimitalolta

Rajoitukset

Lemmikkieläinten pitäminen soluasunnoissa on kiellettyä. Tupakointi sisätiloissa on kiellettyä, mutta solujen parvekkeilla voi tupakoida. Soluhuoneisiin ei ole sallittua ottaa lisäasukkaita.

Vuokrat

Soluhuoneiden vuokrat vaihtelevat välillä 210 - 285 e/kk riippuen huoneen koosta ja sijainnista. Vuokrat voimassa 1.9.2022 alkaen. Soluhuoneen vakuusmaksun suuruus on 250 e. Vuokra on maksettava jokaisen kuukauden 6. päivään mennessä lukuun ottamatta syys- ja tammikuuta, jolloin vuokra on maksettava 15. päivään mennessä.


Kuvia kylän asunnoista löytyy kuva-albumista täältä. Kaikki huoneet ovat asukkaiden itse sisustamia.

Pohjakuvia soluhuoneista


Huone tyttö-/ poikasolussa (Talot 7 & 9)

Suuret soluhuoneet ovat vaihtelevan kokoisia (14-18,5 m2) ja muotoisia. Vasemmalla 16 m2:n huone.

Pienet huoneet ovat kaikki alla esitetyn kaltaisia tai peilikuvia, 9 m2.Pieni huone sekasolussa (Talot 13 & 15)

Suurin osa sekasolujen pienistä huoneista on vasemmalla näkyvän kaltaisia tai peilikuvia (10 m2).Suuri huone sekasolussa (Talot 13 & 15)

Suuret huoneet ovat vaihtelevan muotoisia ja kokoisia (16-18 m2). Alla esitetyn huoneen lattiapinta-ala on noin 16 m2.